Za krásného počasí se poslední dubnový den konal fotbalový turnaj McDonald´s Cup nejmladších žáků (1.-3.tříd). Hrálo se na Frýdlantském fotbalovém hřišti za účasti 7 týmů. Kromě naší školy ještě ZŠ Kunčice p.O., ZŠ Janovice, ZŠ Ostravice, ZŠ Pržno a Frýdlantské školy T.G.Masaryka a Komenského.

Základní skupinu jsme suveréně vyhráli po vítězstvích 7:1 nad ZŠ Janovice a 4:0 nad ZŠ Kunčice. V semifinále na nás čekala ZŠ Komenského. Po dalším jednoznačném průběhu jsme vyhráli 3:0 a postoupili do finále.

V něm jsme se utkali s pořádající T.G.Masaryka. I ve finále jsme herně jasně dominovali a vedli 1:0. Velice kontroverzní situace však nastala 5 minut před koncem, kdy jsme zvýšili regulérně na 2:0. Rozhodčí v té době údajně avizoval omylem konec utkání (ale týmy hrály normálně dál). Následně nesmyslně proto gól odvolal. A jak už to bývá, Frýdlantu stačila snad jediná náhodná šance ke srovnání skóre. Nic nezměnil ani drtivý tlak naších hráčů v závěru. Na řadu přišly pokutové kopy. V nich naši chlapci štěstí neměli. Zatímco soupeřům se balon odrážel od tyček do brány, naším mimo branku. Turnaj vyhrála ZŠ T.G.Masaryka a postupuje do okresního kola. ZŠ Kozlovice končí na 2.místě. Blahopřejeme

Školu reprezentovali: Cyril Vojtko, Adam Tejček, Vojtěch Mužík (2.A), Michal Pristich, Mirek Šnajdr, Tomáš Chlebek (2.B), Vít Bartusek, Vojtěch Kocián (3.A), Roman Rybář, Radek Hanko a David Stoszek (3.B)